Om PARAT

Vi er din samarbejdspartner i arbejdssikkerhed og miljø

Virksomheden er bygget på et fælles grundlæggende ønske om at gøre en positiv forskel for mennesker i svære situationer.

Med den bagvedliggende motivationsfaktor har indehaverne af PARAT, Lars (paramediciner), Thomas (ambulancebehandler) og Morten (medicoteknisk produktspecialist) udarbejdet virksomhedens mission, som alle i virksomheden har fokus på i det daglige arbejde:

”Vores mission er at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner på områderne: sikkerhed, tryghed og arbejdsmiljø.”

Vi vil ikke bare være din leverandør af udstyr og kurser. Vi vil være dem, som du kontakter, når du har spørgsmål, kommentarer eller på andre måder har brug for en samarbejdspartner. Vi er her for at hjælpe dig.

Hos os får du en samarbejdspartner, der hjælper dig med at finde løsninger på dine udfordringer og se problemerne inden, de opstår. Vi er konstant opmærksomme på nye muligheder, der bedst muligt sikrer sikkerhed, tryghed og godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Vi ser frem til at være med til at bringe yderligere værdi og glæde til din arbejdsplads.

PARAT er de samlede kræfter af to tidligere virksomheder ”Life2save” og ”HELPUS”

1. januar 2018 gik virksomhederne sammen for at kunne tilbyde et bredere udsnit af specialtilpassede løsninger til det danske marked.

Ved fusionen opnåede vi at kunne håndtere endnu flere områder end tidligere, da vi i samlet flok har flere og bedre kompetencer end hver for sig.

Indtil april 2019 har vi arbejdet under de tidligere navne (Life2save og HELPUS) indtil vi kunne finde på det helt rigtige navn og udtryk til vores fælles virksomhed.

Navnet PARAT giver god mening, da vi netop arbejder for at gøre dig parat til at kunne håndtere dagligdagens udfordringer i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.

PARAT – et team af ekstraordinære specialister

Alle medlemmer af teamet er yderst kompetente inden for deres arbejdsområder, og ualmindeligt dygtige til at sætte sig i dit sted. Derfor kan du være sikker på at få gode inputs og sparring for at finde den bedste løsning til dit behov.

Vi er landsdækkende
Vi skræddersyer løsninger til dit behov
Vi leverer totalløsninger

Ved at indgå et samarbejde med os får du løsninger til din sikkerheds- og arbejdsmiljøsituation som er skræddersyet til dig. Vi er ikke af den overbevisning at den traditionelle løsning nødvendigvis er det rette.

Det er helt op til dig om du er interesseret i sparring, kursusafholdelse, vejledning om udstyr, uddannelse eller noget helt andet – Vi er her for at hjælpe dig.

Med os får du en livlig, entusiastisk, kreativ, professionel samarbejdspartner som vil hjælpe dig med at give din virksomhed et mere sikkert og trygt arbejdsmiljø med mindre risiko for arbejdsulykker og langtidssygemeldinger.

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.