Kurser til et godt og sikkert arbejdsmiljø

Vi hjælper dig med at blive parat

Vi afholder kurser i arbejdsmiljø og sikkerhed i hele Danmark.

  • Vores kurser er levende, praktiske og har elementer af teambuilding
  • Alle instruktører er trænede specialister og erfarne undervisere
  • Dit kursus er altid tilpasset din situation – Vi leverer ikke ”hyldevarer”
CASE

Jyske Bank

Jyske Bank har et tæt og konstruktivt samarbejde med PARAT, der er gået til de forskellige opgaver med både engagement, kreativitet og faglig ekspertise.

Alle instruktører er kompetente undervisere og har gode personlige evner til at være nærværende og uhøjtidelige selv under instruktioner af alvorlig karakter.

Indsatsen omkring både opsætning af hjertestartere og uddannelse er foregået i et tæt samarbejde med PARAT, der har udviklet og leveret løsninger med både kurser og hjertestartere skræddersyet til vores behov og ønsker.

Sine Askov Møller Petersen
Arbejdsmiljøkonsulent, JYSKE BANK

    Udvalgte virksomheder vi har hjulpet

Thomas Philipsen

Instruktør og kursuschef

Bliv parat med et kursus

Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde det bedst mulige kursus til din situation. Kontakt os for at tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os Skriv til os

Om vores kurser

Vi tilpasser altid kurserne efter dit behov. For at kunne gøre det har vi brug for at komme i dialog med dig, så vi kan få overblik over din sikkerheds- og arbejdsmiljøsituation.

Under den indledende dialog danner vi os et overblik, så vi herefter kan udarbejde et løsningsforslag til dig. Vi præsenterer forslaget for dig, og sammen finder vi frem til den bedst mulige løsning.

Vores mangeårige erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø gør, at vi ofte kan komme med inputs til dig, som i sidste ende resulterer i løsninger, der er langt ud over det sædvanlige.

For at kunne tilbyde dig en skræddersyet løsning, skal vi vide: