OM PARAT

Vi er din samarbejdspartner i arbejdssikkerhed og miljø.

Hør mere: 71 99 26 27

Parat er bygget på et fælles grundlæggende ønske om at gøre en positiv forskel for mennesker i svære situationer.

Med den bagvedliggende motivationsfaktor har indehaverne af PARAT, Lars (paramediciner), Thomas (ambulancebehandler) og Morten (medicoteknisk produktspecialist) udarbejdet virksomhedens mission, som alle i virksomheden har fokus på i det daglige arbejde:

”Vores mission er at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner på områderne: sikkerhed, tryghed og arbejdsmiljø.”

Vi vil ikke bare være din leverandør af udstyr og kurser. Vi vil være dem, som du kontakter, når du har spørgsmål, kommentarer eller på andre måder har brug for en samarbejdspartner. Vi er her for at hjælpe dig.

Hos os får du en samarbejdspartner, der hjælper dig med at finde løsninger på dine udfordringer og se problemerne inden, de opstår. Vi er konstant opmærksomme på nye muligheder, der bedst muligt sikrer sikkerhed, tryghed og godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Vi ser frem til at være med til at bringe yderligere værdi og glæde til din arbejdsplads.

Navnet PARAT giver god mening, da vi netop arbejder for at gøre dig parat til at kunne håndtere dagligdagens udfordringer i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.

  • Vi er landsdækkende

  • Vi skræddersyer løsninger til dit behov

  • Vi leverer totalløsninger

Din sikkerhedspartner

Ved at indgå et samarbejde med os får du løsninger til din sikkerheds- og arbejdsmiljøsituation som er skræddersyet til dig. Vi er ikke af den overbevisning at den traditionelle løsning nødvendigvis er det rette.

Det er helt op til dig om du er interesseret i sparring, kursusafholdelse, vejledning om udstyr, uddannelse eller noget helt andet – Vi er her for at hjælpe dig.

Med os får du en livlig, entusiastisk, kreativ, professionel samarbejdspartner som vil hjælpe dig med at give din virksomhed et mere sikkert og trygt arbejdsmiljø med mindre risiko for arbejdsulykker og langtidssygemeldinger.

Mød Morten fra Parat

Bliv parat med et kursus

Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde det bedst mulige kursus til din situation. Kontakt os for at tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.