Vi er blevet parat

Vi er blevet parat

Life2save og HELPUS har skiftet identitet. Du er ikke havnet et forkert sted, tværtimod. Det er de samme mennesker, der tager telefonen, afholder kurserne, rådgiver til din situation og leverer udstyret til dit behov. Vi har bare fået et nyt navn.

Vores gamle identitet var møntet på vores førstehjælpsløsninger, men vi har udviklet virksomheden over de seneste år, og derfor mente vi, at tiden var inde til, at vores udstråling skulle genspejle denne udvikling. Du har nu mulighed for at samle endnu større dele af din arbejdsmiljø- og sikkerhedsløsning hos os, end du (muligvis) var klar over.

Din gamle kontaktperson har ikke skiftet nummer, og han svarer stadig på hans gamle e-mail. Så du skal ikke fortvivle, hvis du ikke har tid til at kigge hjemmesiden igennem for at finde hans nye kontaktoplysninger. Vi ser meget frem til fortsat at være din arbejdsmiljø- og sikkerhedspartner.

Samme medarbejdere
Samme gode service
Endnu flere muligheder
Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi er blevet PARAT

Life2save og HELPUS har skiftet identitet

Var du vild med vores kurser, rådgivning, udstyr eller andre af vores ydelser tidligere – Bare rolig, vi har ikke ændret på hverken kvaliteten eller menneskerne bag.

Du er velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden, for at finde ud af hvad vi kan gøre for dig, ud over alt det du tidligere har oplevet. Du kan også bare give et kald eller sende en mail, vi er meget glade for den personlige kontakt og individuelle rådgivning.

“Vi ser frem til, at kunne hjælpe dig med at blive parat til en mere sikker og tryg arbejdsdag.”

Hilsen hele holdet
Lars, Thomas, Morten, René, Thomas, Else Marie, Kristoffer, Kim, Torben, Michael, Torben og Deniz.