Udstyr til brandbekæmpelse til Erhverv

Vi leverer og servicerer alt brandslukningsmateriel

PARAT er landsdækkende: nord, syd, øst og vest. Vi leverer og servicerer udstyr i alle afkroge af det ganske danske land.

Vi har kunder i hele landet, og kommer helt sikkert også forbi dit område. Alle regioner skal være dækket lige godt ind, så uanset hvor du bor vil vi se frem til at hjælpe dig.

Vi ombytter og reparerer på stedet
Vi leverer komplette løsning til alle brancher
Vi afholder kurser i brugen af dit udstyr

Vi har et tæt samarbejde med Linde Brandmateriel

Vi sørger både for levering, servicering, trykprøvning/ombytning og reparation af dit brandmateriel.

Vi har et tæt samarbejde med Linde Brandmateriel og er dermed i stand til at tilbyde dig komplette løsninger fra a-z.

Lars Rasmussen
Instruktør og produktchef
Vi vil (brand)gerne snakke med dig
Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vores tilgang til brandslukningsudstyr

Det vigtigste i forhold til brandslukningsudstyr er, at det er til stede og virker i tilfælde af, at en brand opstår. Derfor findes der en lang række krav og anbefalinger om, hvilket udstyr der bør være til stede og under hvilke forhold. Desuden er der lovkrav om vedligehold af det påbudte udstyr.

Vores dygtige konsulenter sørger for, at du har det helt rigtige udstyr, så du kan være sikker og tryg samtidig med, at du lever op til alle gældende love og regler.

Skulle branden opstå, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at bruge det udstyr, du har til rådighed, og at du har styr på de beredskabsplaner, der er i virksomheden. Derfor anbefaler vi, at du overvejer muligheden for et kursus i brandbekæmpelse. På kurserne tager vi udgangspunkt i din virkelighed og arbejder ud fra scenarier, som vil risikere at kunne opstå hos dig.