Hjertestartere og opbevaring til Erhverv

Klar – parat – hjertestart

Vi leverer og servicerer hjertestartere i hele landet. De fleste af os taler jysk, men vi har muligheden for at stille en tolk til rådighed, hvis dialekten er for uforståelig.

Vi er medlem af Brancheforeningen for Hjertestartere
Vi har mange års erfaring med hjertestartere
Vi afholder kurser i brugen af dit nye udstyr

ZOLL

ZOLL er en amerikansk producent af hospitals- og ambulanceudstyr samt hjertestartere.

Et af kendetegnene ved ZOLL hjertestartere er, at de har stort fokus på vejledning og feedbacksystemer. Deres systemer hjælper førstehjælperne undervejs i redningsforløbet med realtime feedback.

Feedbacken kommer til udtryk både visuelt på hjertestarternes skærme samt stemme/audioguides, som hjælper dig med at yde den bedst mulige kvalitet af hjerte-lunge-redning i forhold til tempo og dybde.

ZOLL har forskellige hjertestartere til forskellige behov. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af om, én af hjertestarterne fra ZOLL er et match til din situation.

Defibtech

Amerikanske Defibtech har vundet flere designpriser for deres hjertestartere.

Noget af det, der gør Defibtech til en unik hjertestarter, er den meget udførlige videoguide, der viser de forskellige trin, du skal følge i brugen af hjertestartere. Når man er presset, er det fordelagtigt med god vejledning.

Defibtech har forskellige hjertestartere til forskellige behov, og der er fordele ved alle modellerne. Vi er klar til at rådgive og vejlede, så vi sa

Schiller

Schiller er en Schweizisk producent, der blandt andet producerer bittesmå hjertestartere.

Hvis du skal have en kompakt hjertestarter til bilen, båden eller vandreturen, skal du overveje at investere i en hjertestarter fra Schiller. Den mindste kun vejer 490 gram og fylder 133x126x35 mm. På trods af den kompakte størrelse er der stadig plads til en LCD-skærm med vejledninger til brugeren.

Vi er parat til at hjælpe dig med at finde ud af, om Schillers hjertestartere er matcher dit behov.

Lars Rasmussen
Instruktør og produktchef
Vi er udstyrsnørder og vil gerne dele vores entusiasme med dig
Skriv et brev – Kom brevet i en flaske – Sæt flasken i havet – Vent… Eller kontakt os direkte på en af de nymoderne måder som: Telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular.

Om hjertestartere

Der findes mange hjertestartere på det danske marked. Der er heldigvis en række parametre, der er gennemgående for alle de forskellige typer af hjertestartere:

 • Du kan ikke komme til at støde på en person, som ikke har hjertestop
 • Hjertestarterne analyserer automatisk, når de er tændt og har kontakt til huden
 • Mellem analyserne gives der hjerte-lunge-redning
 • Hjertestarteren påbegynder selv næste analyse og giver dig besked herom, når tiden er til det

Uanset hvilken hjertestarter du vælger, skal ovenstående gøre sig gældende. Hertil kommer en lang række tilvalgsfunktioner, som de forskellige producenter vægter vigtigheden af i forskellig grad:

 • Skift mellem barn og voksen
 • Feedback på hjertemassage (dybde)
 • Metronom til hjertemassage (tempo)
 • Piktogrammer til trinvis førstehjælp
 • Videoguide til trinvis førstehjælp
 • Stemmeanvisninger til trinvis førstehjælp
 • Tekstanvisninger til trinvis førstehjælp
 • Skift mellem sprog
 • Automatisk eller semiautomatisk afgivelse af stød

Hvilket udstyrsniveau der er det rigtige for dig, ved du bedre end nogen anden. Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning. Derfor opfordrer vi dig altid til at gå i dialog med os inden, du beslutter dig.

Der er ikke én hjertestarter, der er den bedste, men der findes helt sikkert en hjertestarter, der passer bedst til din situation.