Førstehjælpsudstyr til Erhverv

PARAT leverer udstyr og knowhow i hele landet

Uanset hvor du befinder dig i landet, og hvilken type arbejde du udfører, kan der opstå situationer hvor det rigtige udstyr har stor betydning. Vi dækker hele landet og har helt sikkert hjulpet andre i dit område.

Vi arbejder udelukkende med kendte kvalitetsbrands
Du kan samle hele din løsning hos os
Vi afholder kurser i brugen af dit nye udstyr

Snögg

Norske Snögg har leveret førstehjælpsudstyr i topklasse siden 1945. Med mange år på bagen har de erfaring, som gør, at deres løsninger både er overskuelige, holdbare og innovative.

Vi arbejder med Snögg, fordi vi mener, at deres produktsortiment passer perfekt ind i de løsninger, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi tilbyder det komplette produktsortiment fra Snögg.

Plum A/S

Plum A/S har i knap 20 år arbejdet med førstehjælpsløsninger i høj kvalitet, som netop er med til at gøre din arbejdsplads til et mere trygt sted at være.

Grunden til, at vi vælger at arbejde med deres produkter er den høje kvalitet og de intelligente opbevaringsløsninger, som ofte passer godt ind i vores måde at tænke på.

Vi har Plums sortiment af udstyr til både industri-, håndværks- og institutionsområdet.

StatPacks

StatPacks er en amerikansk producent af akuttasker. Taskerne er bygget op med et modulsystem, der betyder, at du har let, hurtig og overskuelig adgang til dit udstyr.

Årsagen til, at vi arbejder med StatPacks er, at taskernes indretning og robusthed gør dem ideelle til både professionelle førstehjælpere som lægmand.

De ergonomiske og kompakte akuttasker reducerer skader og mindsker belastningen på førstehjælperen samtidig med, at effektiviteten optimeres på skadestedet.

Lars Rasmussen
Instruktør og produktchef
Vi er udstyrsnørder og vil gerne dele vores entusiasme med dig
Skriv et brev – Kom brevet i en flaske – Sæt flasken i havet – Vent… Eller kontakt os direkte på en af de nymoderne måder som: Telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular.

Om vores førstehjælpsudstyr

Vi arbejder med alle former for førstehjælpsudstyr. Hos os får du både udstyr i højeste kvalitet og mulighed for sparring med eksperter på området. Det betyder for dig, at du vil få det bedst mulige ud af din investering i førstehjælpsudstyr.

Vi arbejder blandet andet med:

  • Førstehjælpskasser og -stationer
  • Øjenskylle/øjenskyllestationer
  • PH-neutralisering
  • Udstyr til forbrændinger
  • Bandager og plastre
  • Indretning af sygeplejelokaler
  • Komplette beredskabsløsninger
  • Servicering og opfyldning

Der findes ikke en universalpakke med udstyr, som passer til alle behov, men der er naturligvis forskellige produkter, som er udarbejdet til individuelle arbejdssituationer. For at sikre, at du bruger dine penge bedst muligt, og at du bliver dækket godt ind, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.