Udstyr

Vi hjælper dig med at blive PARAT

Uanset hvilken type udstyr du skal bruge, er vi klar til at hjælpe dig
Vi arbejder kun med produkter af højeste kvalitet
Vi rådgiver ud fra dit konkrete behov
Vi afholder gerne kurser i brugen af dit nye udstyr
Case
HB-Care

I 2018 vandt HB-Care A/S et udbud om sygetransport, i Region Hovedstaden. Derfor skulle vi have oprustet både udstyr og uddannelse, i forbindelse med blandt andet førstehjælp ved hjertestop.

HB-Care A/S kontaktede PARAT, for at få hjælp til at vælge de rigtige hjertestartere til opgaven. Allerede under første møde, fandt HB-Care A/S og PARAT frem til hvilket udstyr der skulle anvendes, og hvordan dette kunne monteres på en forsvarlig måde i busserne.

Vi fandt frem til en fordelagtig løsning for begge parter, og efter kort tid var de 100 hjertestartere leveret, og klar til montering i busserne. I forhold til førstehjælpsuddannelse, leverer PARAT de kurser som udbuddet kræver, for at HB-Care A/S lever op til de kriterier der var angivet. Desuden har vi fået udarbejdet et specielt kursus, som var målrettet vores behov i administrationen.

Henrik Bjørnsten
Fleet Manager, HB-Care

Lars Rasmussen
Instruktør og produktchef
Vi er udstyrsnørder og vil gerne dele vores entusiasme med dig
Skriv et brev – Kom brevet i en flaske – Sæt flasken i havet – Vent… Eller kontakt os direkte på en af de nymoderne måder som: Telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular.

Om vores udstyr

Det rigtige udstyr gør arbejdet lettere. Det gælder både i dine daglige arbejdsopgaver, men også når du pludseligt skal håndtere en akut opstået situation.

Det rigtige førstehjælps- og brandslukningsudstyr (og træning i brugen af det), vil være med til at højne sandsynligheden af, at en kritisk situation får det bedst mulige udfald.

Derfor hjælper vi dig med at udvælge det helt rigtige udstyr til den situation, du befinder dig i. For at kunne vejlede dig bedst muligt, har vi brug for indblik i, hvilke situationer der kan risikere at opstå.

Intet behov er for stort eller småt. Vi arbejder med alt fra plasterautomater til komplette indretninger af byggepladser med blandt andet beredskabscontainere.

Vi kan helt sikkert også udarbejde en god løsning til dig.

Fordi du naturligvis helst ikke skal bruge det førstehjælps- og brandslukningsudstyr, du investerer i, vil vi anbefale dig, at du overvejer muligheden for, at vi sammen kigger på din indsats i forhold til adfærdssikkerhed/ulykkesforebyggelse.

Har du styr på, hvad der gemmer sig under låget på dine førstehjælpskasser eller din hjertestarter? Ved at træne med det udstyr du har til rådighed, sikrer du, at du er parat, når det gælder. Derfor opfordrer vi til afholde førstehjælpskurser, hvor du træner med det udstyr, du har på arbejdspladsen.