Referencer

Udvalgte kundecases

Case

HP-Byg A/S

Igennem den årrække jeg har samarbejdet med PARAT, har jeg fået en rigtig god vejledning og sparring i forbindelse med både køb af udstyr, men i særdeleshed i forbindelse med kurser.

Jeg har haft nogle idéer til output, og det har PARAT bearbejdet til konkrete forslag, vi sammen har arbejdet videre med til et produkt, som vi har været meget tilfredse med. Jeg føler, at man bliver hørt, og ens idéer bliver taget seriøst. Der bliver gjort et kæmpe arbejde fra PARATs side for at tilpasse sig. Det kan de helt sikkert, fordi de har praktisk erfaring og stor viden om deres felt.

Jeg har altid følt mig tryg inden kurserne, fordi jeg ved, at dét vi har aftalt, også er det, der bliver leveret. Noget man skulle tro var en selvfølge i en branche, der leverer sådanne ydelser, men som bestemt ikke er det. Derfor vender jeg tilbage til PARAT igen og igen.

Søren Fiil Visby
Arbejdsmiljø- og procesleder, HP-Byg A/S

Case

Jyske Bank

Jyske Bank har et tæt og konstruktivt samarbejde med PARAT, der er gået til de forskellige opgaver med både engagement, kreativitet og faglig ekspertise.

Alle instruktører er kompetente undervisere og har gode personlige evner til at være nærværende og uhøjtidelige selv under instruktioner af alvorlig karakter.

Indsatsen omkring både opsætning af hjertestartere og uddannelse er foregået i et tæt samarbejde med PARAT, der har udviklet og leveret løsninger med både kurser og hjertestartere skræddersyet til vores behov og ønsker.

Sine Askov Møller Petersen
Arbejdsmiljøkonsulent, JYSKE BANK

Case

HB-Care

I 2018 vandt HB-Care A/S et udbud om sygetransport, i Region Hovedstaden. Derfor skulle vi have oprustet både udstyr og uddannelse, i forbindelse med blandt andet førstehjælp ved hjertestop.

HB-Care A/S kontaktede PARAT, for at få hjælp til at vælge de rigtige hjertestartere til opgaven. Allerede under første møde, fandt HB-Care A/S og PARAT frem til hvilket udstyr der skulle anvendes, og hvordan dette kunne monteres på en forsvarlig måde i busserne.

Vi fandt frem til en fordelagtig løsning for begge parter, og efter kort tid var de 100 hjertestartere leveret, og klar til montering i busserne. I forhold til førstehjælpsuddannelse, leverer PARAT de kurser som udbuddet kræver, for at HB-Care A/S lever op til de kriterier der var angivet. Desuden har vi fået udarbejdet et specielt kursus, som var målrettet vores behov i administrationen.

Henrik Bjørnsten
Fleet Manager, HB-Care

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.