Kursus i brandbekæmpelse og forebyggelse til Erhverv

Vi afholder kurser i hele Danmark

PARAT er landsdækkende, så vi er din specialist uanset, hvor du ønsker at afholde kursus henne.

Oftest afholder vi kurserne der, hvor du risikerer, at branden vil opstå: på dit kontor, i produktionen, på byggepladsen, eller hvor end du har din dagligdag. Ved at gøre det forbereder du dig bedst muligt på at kunne reagere hensigtsmæssigt, hvis en akut situation opstår.

Kurserne afholdes, når det passer dig: morgen, middag, aften, nat.
Vi arbejder altid ud fra scenarier, som kan opstå i din hverdag.
Kurserne er aktive, og du vil opleve en følelse af teambuilding under og efter kurset.
Thomas Philipsen
Instruktør og kursuschef
Bliv parat med et kursus
Vi er klar til at hjælpe dig med at udarbejde det bedst mulige kursus til din situation. Kontakt os for at tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Elementær brandbekæmpelse

Den bedste måde at håndtere en brand på er ved at sikre, at den ikke opstår. Skulle uheldet alligevel være ude, skal du naturligvis kunne håndtere det.

På dette kursus lærer du derfor både om forebyggelse og håndtering af en ildebrand.

Vi tager udgangspunkt i din virkelighed og arbejder med de specifikke forhold, der er på din arbejdsplads i forbindelse med: forebyggelse, evakuering og slukning.

På kurset træner vi med åben ild og praktiske øvelser med slukningsmateriel.

Ofte giver det mening at kombinere dit kursus i brandbekæmpelse med en evakueringsøvelse, gennemgang af beredskabsplan eller førstehjælpskursus.

Uanset hvordan du ønsker at sammensætte den sikkerhedsmæssige uddannelse, er vi parat til at give dig sparring, så du ender med den løsning, der passer bedst til din situation.