Førstehjælpskurser til erhverv

Førstehjælpskurser i hele Danmark

PARAT er landsdækkende, så uanset hvor du ønsker at afholde kursus, er vi din specialist.

Oftest afholder vi kurserne der, hvor du risikerer, at førstehjælpssituationerne vil opstå: på dit kontor, i produktionen, på byggepladsen, eller hvor du end må have din dagligdag. Ved at gøre det forbereder du dig bedst muligt på at kunne reagere hensigtsmæssigt, hvis en akut situation opstår.

Vi holder kurser for alle typer virksomheder

  • Kurserne afholdes, når det passer dig: morgen, middag, aften, nat.
  • Vi arbejder altid ud fra scenarier, som kan opstå i din hverdag.
  • Kurserne er aktive, og du vil opleve en følelse af teambuilding.

    Udvalgte virksomheder vi har hjulpet

Thomas Philipsen

Instruktør og kursuschef

Bliv parat til at håndtere en akut situation

Vi elsker at afholde førstehjælpskurser. Kontakt os for at tage en snak om, hvordan vi kan dele den glæde med dig.

Ring til os Skriv til os

Om vores førstehjælpskurser

Vi arbejder med vores eget kursuskoncept, som er udviklet for at give dig mest muligt udbytte af den tid, du bruger med os. Vi vil gøre dig parat til at træde til.

På kurserne vil du opleve en ualmindelig høj grad af deltagerinvolvering og aktivitet i den casebaserede førstehjælpsundervisning: Vi fortæller ikke om førstehjælp – vi træner førstehjælp.

Vores brede og dybe erfaring med førstehjælpskurser gør, at vi ofte kan komme med inputs til dig, som i sidste ende resulterer i førstehjælpskurser, der skaber en berettiget følelse af både tryghed og sikkerhed.

Du vil altid få et kursus, der er tilpasset din virkelighed. For at kunne skræddersy dit kursus har vi brug for at komme i kontakt med dig, så vi kan få indblik i de situationer, som kan opstå i din hverdag. Under den indledende dialog danner vi os et overblik, så vi herefter kan udarbejde et løsningsforslag til dig. Vi præsenterer forslaget for dig, så du kan komme med dine idéer og tanker. I sidste ende får du det bedst mulige kursusforløb.

Dit kursus kan stykkes sammen af lige præcis de elementer, som passer til dit behov. Varigheden af dit kursus afhænger af, hvilke emner der skal arbejdes med, og hvilken fremgangsmåde vi beslutter os for.

Her kan du se nogle af de emner, vi ofte arbejder med på vores førstehjælpskurser:

 

Vi anbefaler ikke, at du helgarderer dig ved at vælge alle emner. Vi anbefaler i stedet, at du løbende træner i de situationer, der er størst risiko for kan opstå i din hverdag.