Søg
Bliv kontaktet

Kunsten at redde liv

Hvad gør du nu, når de er gået konkurs? Vi hjælper dig!

Kunsten at redde liv problematikken:

Kunsten at redde liv, er gået konkurs d. 12/2 2018.

Rigtig mange virksomheder og lokalsamfund har investeret i en hjertestarter, udendørs skab og en serviceaftale de næste mange år frem gennem foreningen Kunsten at redde liv.

Alle serviceaftaler, kontrakter osv. er ikke længere aktive eftersom foreningen ikke længere eksisterer.

Dermed risikerer vi at der er i omegnen af 1.500 monterede hjertestartere i hele landet, som over den næste årrække ikke længere er funktionsdygtige.

“Det er en situation vi skal tage alvorligt, da du risikerer at spilde dyrbar tid, hvis du løber afsted efter en hjertestarter og den ikke er funktionsdygtig, når du kommer tilbage til patienten.” – Lars Rasmussen, Paramediciner.

Hvad skal jeg gøre med min hjertestarter?

Er du blandt de mange som nu står med håret i postkassen efter en velmenende indsats? Så skal du kontakte PARAT direkte for at få rådgivning om hvordan du skal passe på din hjertestarter selv,  eller du kan etablere en serviceaftale hos PARAT – Helt uforpligtende naturligvis.

PARAT hjælper dig:

Vi har både erfaring, udstyr og kompetencer til at vedligeholde alle typer hjertestartere på det danske marked. Vores produktspecialister har baggrund fra hospitals- og ambulancevæsenet og kan med deres ekspertise sørge for at du igen kan få tryghed ved at din hjertestarter bliver vedligeholdt.

PARAT kan ikke overtage din kontrakt fra Kunsten at redde liv. Det vi kan gøre er at sørge for at din hjertestarter og det dertilhørende udstyr bliver serviceret og plejet efter alle kunstens regler.

Hvad så med den næste udbyder?

Vi har fuld forståelse for hvis du er bange for at brænde fingrene på en udbyder som ikke lever op til det de lover, som tager dine penge og lukker biksen ned efterfølgende, og som lader dig stå med en fornemmelse af at være blevet snydt…

Derfor tilbyder vi alle ´Kunsten at redde liv´-kunderne at vi afregner bagud. En komplet serviceaftale med årligt besøg, skift af batterier og elektroder ved udløb/brug betales altså først et år efter den er indgået. På den måde kan du være sikker på at du aldrig (igen) ender med at betale mere end du får, når du benytter PARAT som din hjertestarter partner.

Kontakt os nu:

Kontakt os uforpligtende via kontaktformularen i bunden af siden eller tlf. 42 50 80 40 / info@PARAT.dk

Formalitet vedr. konkursen:

Læs om konkursen: http://www.konkurser.dk/konkurs/?id=86148

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvad leder du efter?