Gratis Hjertestarter

Hvem kan få en gratis hjertestarter, og hvad med dig som ikke kan?

“Priserne på hjertestartere er slet ikke i det niveau, som de tidligere har været, derfor er det i mange tilfælde overkommeligt for både privatpersoner og mindre virksomheder at anskaffe sin egen hjertestarter”

Mange danskere vil gerne have en hjertestarter i nærheden af deres hjem, arbejdsplads, sportsklub osv.

Der har over de seneste år været meget fokus på hjertestartere, og derfor vil mange af os naturligvis gerne have den tryghed og sikkerhed en hjertestarter medfører

Gratis hjertestarter, kan det lade sig gøre?

Udfordringen med hjertestartere, er at de koster penge. Var de gratis, ville alle arbejdspladser, husstande og biler allerede være udstyret med hjertestartere.

Du kan søge om at få doneret en hjertestarter gennem TrygFonden.
Der er rigtig mange der søger, og derfor er sandsynligheden for at få en af disse “gratis” hjertestartere også relativt lille.

Man kan ikke komme i betragtning til en af disse “gratis” hjertestartere, hvis man er privat eller kommerciel virksomhed.

Hvordan får du så en hjertestarter?

Du kan købe eller leje en hjertestarter.

Priserne på hjertestartere er slet ikke i det niveau, som de tidligere har været, derfor er det i mange tilfælde overkommeligt for både privatpersoner og mindre virksomheder, at anskaffe sin egen hjertestarter.

Du kan leje i din egen private hjertestarter “all-inclusive” for kun 300 kr. ekskl. moms pr. måned.
Eller du kan vælge at købe din hjertestarter for under 10.000 kr. ekskl. moms.

Hvordan foregår det?

Når du har anskaffet dig en hjertestarter, skal du sørge for at den bliver vedligeholdt og opbevaret korrekt.
Vi hjælper dig gerne med gratis rådgivning om både opbevaring og vedligeholdelse af din hjertestarter – Uanset om den er købt hos os eller ej.

Vil du slippe for arbejdet og ansvaret med at vedligeholde din hjertestarter, kan du tegne en serviceaftale, så sørger vi for det hele.

Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, sende en mail eller give et kald.

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvad leder du efter?