fysisk, psykisk og social trivsel

Mindre sygefravær
Mere engagerede medarbejdere
Højere aktivitetsniveau

"Hvis du vil have det grønneste græs, skal du pleje det med omtanke"

Vi har udarbejdet konceptet ”Fysisk, psykisk og social trivsel” for at tilbyde en fyldestgørende mulighed til virksomheder, som ønsker at gøre noget ekstra for trivslen på arbejdspladsen.

Det bedste resultat sker via en vedvarende indsats, så jeg anbefaler at følge op med individuelle vejledende og motiverende samtaler og målsætninger.

/Karina Stenmann Larsen – Trivsels konsulent og certificeret coach

Uanset hvor du er, vil vi rigtig gerne hjælpe dig!

Der er skønheder i alle afkroge af Danmark, og vi vil se så mange af dem som muligt.

Vi er landsdækkende og arbejder helt sikkert allerede med virksomheder i dit lokalområde.

OM VORES TILGANG TIL TRIVSEL PÅ ARBEJDSPLADSEN

MINDRE SYGEFRAVÆR

Ved at opdage fysiske, psykiske og sociale udfordringer hos den enkelte medarbejder, får vi mulighed for at arbejde konstruktivt mod en sundere arbejdsdag og livsstil.

Gennem vejledende og motiverende samtale, hjælper vi med at finde frem til hvilke udfordringer medarbejderne ønsker at arbejde på, hvorfor – og via sundhedsfaglig rådgivning også hvordan.

MERE ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Når vi som mennesker føler os værdsat engagerer vi os i højere grad. Denne værdsættelse kan være i kraft af økonomiske bonusser, et klap på skulderen eller som i dette tilfælde en indsats for at medarbejderne har det godt – både på jobbet og i privatlivet.

HØJERE AKTIVITETSNIVEAU

Kombinationen af større trivsel og højere engagement skaber en grobund for et effektivt team af medarbejdere.

Når vi har det godt, både fysisk, psykisk og socialt er sandsynligheden for at kunne levere højere ydelse forøget markant.

Vi kan tjekke:

Vi kan tale og vejlede om:

Det er langt fra alle virksomheder der har behov for hele paletten. Derfor håber vi at du vil række ud til os, så vi sammen kan finde frem til en model der passer til behovet hos dig.

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.