Servicering af hjertestarter til erhverv

Uanset hvor du holder til, kan vi tage os af din hjertestarter

Der hænger heldigvis mange hjertestartere i det danske land. Vi hjælper til med at sikre at de er parat til brug.

Pas godt på din hjertestarter

Når du har anskaffet dig en hjertestarter, er det vigtigt at der bliver passet godt på den.

Ved at indgå en tryghedsaftale med os får du en aftale som sikrer at hjertestarteren og opbevaringen af hjertestarteren er serviceret og funktionsdygtigt.

Vi besøger dig en gang om året hvor vi gennemgår udstyret og afholder en tryghedsskabende samtale med dig omkring eventuelle nye tiltag såsom udbringerordninger mm.

Vi skifter batterier og elektroder ved brug/udløb
Vi kommer ud og servicerer din hjertestarter årligt
Vi stiller et låneapparat til rådighed hvis din hjertestarter er væk

Har du styr på førstehjælpen?

Hjertestarteren i sig selv gør desværre ingenting. Det kræver at der er handlekraftige mennesker bag den, som har styr på deres førstehjælp, for at en hjertestopspatient har bedst mulig overlevelsessandsynlighed.

Med vores førstehjælpskurser træner vi med det udstyr du har til rådighed, i de situationer som kan risikere at opstå i forbindelse med din hverdag.

Lars Rasmussen
Instruktør og produktchef
Vi er udstyrsnørder og vil gerne dele vores entusiasme med dig
Skriv et brev – Kom brevet i en flaske – Sæt flasken i havet – Vent… Eller kontakt os direkte på en af de nymoderne måder som: Telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular.

En tryghedsaftale er din sikkerhed

En tryghedsaftale er din sikkerhed for, at din hjertestarters procedure for vedligehold bliver fulgt til punkt og prikke. Der findes efterhånden mange typer hjertestartere på det danske marked og vedligeholdelsesprocedurerne er forskellige for hvert enkelt apparat.

Mange hjertestartere opbevares i forskellige typer af skabe. Hvis din hjertestarter er opbevaret i et af disse, gennemgår vi også det ved serviceeftersynet.

Skulle din hjertestarter ske at være opbevaret på en uhensigtsmæssig måde, vejleder vi dig til, hvordan du kan rette op på det. Eksempler på uhensigtsmæssige opbevaringer: hjertestartere i udendørs i opbevaringsudstyr uden opvarmning, eller hjertestartere i direkte sollys uden mulighed for at sænke temperaturen.