Arbejdsmiljø & sikkerhed

Vi hjælper dig med at blive PARAT

Vi sørger for at både du og dit udstyr er klar og parat
Kurserne afholdes, når det passer dig: morgen, middag, aften, nat.
Vi arbejder altid ud fra scenarier, som kan opstå i din hverdag.
Vi garanterer, at du er underholdt på kurset samtidig med, at du lærer.
Case
HP-Byg A/S

Igennem den årrække jeg har samarbejdet med PARAT, har jeg fået en rigtig god vejledning og sparring i forbindelse med både køb af udstyr, men i særdeleshed i forbindelse med kurser.

Jeg har haft nogle idéer til output, og det har PARAT bearbejdet til konkrete forslag, vi sammen har arbejdet videre med til et produkt, som vi har været meget tilfredse med. Jeg føler, at man bliver hørt, og ens idéer bliver taget seriøst. Der bliver gjort et kæmpe arbejde fra PARATs side for at tilpasse sig. Det kan de helt sikkert, fordi de har praktisk erfaring og stor viden om deres felt.

Jeg har altid følt mig tryg inden kurserne, fordi jeg ved, at dét vi har aftalt, også er det, der bliver leveret. Noget man skulle tro var en selvfølge i en branche, der leverer sådanne ydelser, men som bestemt ikke er det. Derfor vender jeg tilbage til PARAT igen og igen.

Søren Fiil Visby
Arbejdsmiljø- og procesleder, HP-Byg A/S

Morten Berthelsen
Adm. dir
Vi er PARAT. Er du?

Du er få tryk på tasterne fra at komme i kontakt med os. Vi håber du vil gøre den sidste indsats og taste lidt videre, så vi kan finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Om vores tilgang til sikkerhed og arbejdsmiljø

Vi vil være din aktive sikkerheds- og arbejdsmiljøpartner.

Vores største mål er at blive dem, du ringer til, når du har en udfordring i forhold til sikkerhed og arbejdsmiljø. Vi er mere end blot en leverandør. Vi er din samarbejdspartner.

Vores praktiske tilgang gør sikkerhed og arbejdsmiljø spændende og interessant. Her kan alle være med, lære og endda føle sig underholdt undervejs.

Hos os får du en garanti for, at vi gør alt for, at du får mere end blot opfyldt procedure i forhold til lovkrav og forsikringer: En stigning af medarbejdertilfredshed og et fald i arbejdsulykker.

Med vores egne unikke kursuskoncepter og produkter, kan du være sikker på, at vi har noget ud over det sædvanlige til din sikkerheds- og arbejdsmiljøsituation.